Laatste nieuws

Flame wint de Dutch Winner show 2022

26 November 2022

Flame wint de Dutch Winner show 

In het weekend van 26 en 27 november was het tijd voor de Dutch Winner show, vroeger bekend als de Amsterdam Winner. Dit jaar werd deze show in Leeuwarden georganiseerd. Tijdens deze show waren er ruim 2700 honden aanwezig, met recht de grootste show van Nederland.

Op zo’n show kan er natuurlijk maar een de grote winnaar zijn. Dit jaar was dat Flame, zij werd bekroond tot de best in show winnaar! Tijdens de raskeuring waren er 11 ingeschreven Engelse Springer Spaniels, deze werden gekeurd door de Engelse keurmeester Jeff Horswell. Flame werd beste van het ras en kreeg hiermee de Winner titel! Zij vervolgde haar weg om later op de dag rasgroep 8 te winnen onder keurmeester Dinanda Mensink. Dit betekende, dat Flame tot de 10 beste honden van de show behoorde! Om hier tussen te mogen staan is al een hele prestatie en dit is een moment om extra van te genieten. De best in show werd gekeurd door Rony Doedijns, directeur van de raad van beheer. Flame werd aan het einde van de dag bekroond tot best in show winnaar en schrijft hiermee geschiedenis voor het ras! Zij is namelijk de eerste Engelse Springer Spaniel die deze show weet te winnen!

 

Flame haar volledige naam is ‘’Chablis van het Veense Springertje’’ en zij heeft al een aantal mooie titels op haar naam staan:

Int. Kampioen, NL Jeugd Kampioen, NL Kampioen, BE Kampioen, Jeugd Winner’19, Holland Cup Winner’21, Bundessieger’22, Winner’22

Flame is gefokt door de familie van den Brink / Kennel van het Veense Springertje

 


Terug naar overzicht
Flame wint de Dutch Winner show 2022