Activiteiten

Uitnodiging Nieuwjaarswandeling

23 Januari 2022

Uitnodiging Nieuwjaarswandeling


We verzamelen om 11:00 bij de parkeerplaats Driebergen aan de Verlengde Arnhemse weg.
Hier bied het bestuur van de ESSCN u koffie/thee aan met cake. We vertrekken rond 11:30 voor een gezellige en mooie wandeling. Het is een open gebied. Bij lekker winters weer kan het daar koud wezen.
De honden mogen de gehele wandeling loslopen. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur waarna we ons verplaatsen naar het pannenkoek restaurant Pannenkoekenhuis De Langenberg.
Daar willen wij als bestuur van de ESSCN u graag uitnodigen om een pakkenkoek te eten met warme chocomelk (eventueel met slagroom)
Vanwege de moeilijk tijden die we meemaken hebben we als bestuur besloten om u dit gratis aan te bieden.
Wilt u deelnemen aan de wandeling met een pakkenkoek aan het einde dan hoor we dat graag van u.
Voor het opgeven hebben we uw email en mobiel nummer nodig. Dit vanwege als er op het laatste moment wijzigingen worden doorgevoerd vanwege het Corona beleid.
U komt toch ook
Graag opgeven voor 15 januari 2022.
Opgeven kan bij Bart Krijgsman – website.esscn@gmail.com Heeft u vragen die niet kunnen wachten. Neem dan telefonisch contact op 0623554641
Route naar de parkeerplaats Driebergen
Vanaf de A12: Afslag Oosterbeek (nummer 25). U neemt daar de N224 richting Ede. Na ruim 7 kilometer komt u een rotonde tegen. Daar ziet u een de Parkeerplaats en het Pannenkoekrestaurant.
Vanaf de A30:
Afslag Ede-Noord (nummer 2). Aan het einde van de afslag gaat u de N224 op richt Ede. Na ongeveer 5 kilometer komt u bij een rotonde. Daar ziet u een de Parkeerplaats en het Pannenkoekrestaurant.