Samen suppen workshop - 16 juli 2023

We varen met de motorboot naar het eiland van instructrice Ingrid in het natuurgebied. Bij haar privé-eiland kun je even wandelen met de hond (graag poepzakje meenemen!) waarna een korte instructie volgt. Daarna zullen we voorzichtig opstarten op het water rondom het eiland. Vindt je hond (of jijzelf) het nog een beetje griezelig, dan is het fijn dat we even terug kunnen naar het eiland. Gaat het goed, dan peddelen we een leuk tochtje door het prachtige beschutte natuurgebied van de Vuntus beheerd door NatuurMonumenten. De route wordt  volledig afgestemd op de honden. Bij de honden-sup staat namelijk het plezier en welzijn van de hond voorop en komen de sup-skills op een tweede plan.

De begeleiding is in handen van Ingrid Kroon, die al meer dan 10 jaar dagelijks HondenSUP-lessen geeft en bij de grotere workshops zijn er twee instructeurs aanwezig. Hierdoor zijn jij en je hond verzekerd van een deskundige begeleiding!!!

Onderweg maken we een stop voor een korte pauze met een drankje. De hond moet in het natuurgebied altijd aangelijnd zijn.

Een leuke activiteit om te doen met onze springers. Er zijn die dag twee workshops in de ochtend van 10.00-12.00 en in de middag van 13.45-15.45

 

 

   * Verplichte velden

Zowel leden als niet leden zijn van harte welkom!!!

Mocht het zijn dat uw teefje net loops is geweest of moet worden meld dit even bij de organisatie.

Secretariaat  ESSCN
Wijmers 16
1608 HK  Wijdenes

E: